Tuesday, October 08, 2013

We zijn er bijna!

De caravan is bijna gepakt,nog wat kleine lijstjes afwerken . Ben benieuwd hoe koud het is op een Hollandse camping in oktober. We zien wel  .Saskia is er a.s Zaterdag al. We hebben electrische dekens en een lekker donsje op ons bed en we liggen op een schapenvel..Dus ,s'nachts worden we wel warm.overdag gaan we gewoon veel bewegen . Het is nog een heel gesjouw om er alles in te krijgen.We gaan  vier en een halve maand , dan moet het toch een beetje comfortabel zijn.
Ben nu bezig met muziek voor onderweg. Onze Tom Tom heeft kuren.Soms wil hij niet aan , lastig hoor. kan nog best zijn dat we nog een nieuwe kopen voor we weggaan. Vroeger wilde ik nooit aan de Tom Tom. Nu wil ik niet meer zónder! Ik denk er ook over om lid te worden van Spotify . Dan kan ik werkelijk alles horen wat ik maar wil . Ben ook echt van plan om van muziek genieten , dat schiet er nu wel eens bij in . Ik neem een paar grote "oren" mee,televisie boeit me steeds minder  . In zo een kleien ruimte kan je je niet zo makkelijk verstoppen voor het geluid van de t.v. We zien wel .We gaan nog even Linda's verjaardag  vieren en  Bob moet volgende week  naar de uroloog en dan kunnen we eindelijk weg . Brit.ik zal wel een nieuwe voor je maken,doe ik morgenavond..We houden jullie op de hoogte.Onze eerste camping heeft al Wifi,dus skypen kunnen we altijd.daar zijn we vanaf de zestiende!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.