Friday, January 07, 2011

Boek uit!

Zo mooi ziet het er hier uit als de zon schijnt.Prachtige bloemen en mooie huizen op de achtergrond
Zo ,nu kan ik lekker grof op zijn Engels schelden , nu moet ik nog een Engelsman vinden op wie ik dat kan uitproberen.Ik heb nog een boek op de markt gekocht en dat heet Plea of insanity , geschreven door Jilliane Hoffman.
Om je vast lekker te maken staat er op het kaft in rode letters: Some fear madniss ,some choose it.....
Zondag is er weer markt en dan ga ik weer een nieuwe lading halen.Het zijn tweede hands boeken en kosten twee Euro vijftig per stuk.
Ik heb nog geprobeerd met hem te handelen ,maar daar voelde hij niets voor.
Ik zei :"Als ik nou tien boeken tegelijk koop ,wat moet ik dan betalen en hij schudde zijn kop en gaf verder geen antwoord.
Op een vorige markt kocht ik eens kinderboekjes en hoe meer ik er kocht hoe minder ik voor ieder boekje hoefde te betalen.Toen heb ik in een keer de hele stapel meegenomen.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.