Saturday, March 20, 2010

visite!

Hoerah we krijgen visite.Robert en Wilma komen ons opzoeken.We gaan ze a.s.woensdag ophalen uit Almeria. Ze hadden ons gevraagd of we voor een onderkomen konden zorgen.
Ik ben eerst maar eens naar de camping baas gestapt en vroeg hem of hij misschien een kamer over had. ja ,dat had hij wel .......maar in Barcelona!
Hij heeft voor me rondgebeld en vond een kamer hier 8 kilometer vandaan . Daar hadden ze een kamer , alleen om te slapen ,geen ontbijt.
Ben toch maar naar Harrie gegaan (die is hier al zolang thuis) en die wees me een huizencomplex hier bij ons om het hoekje , vijf minuten lopen hier vandaan. Daar zijn we gelijk op afgestapt.
De eigenaresse troonde ons mee naar een appartement deed alle luiken open en ik dacht :dat is vast niet te betalen . Dus ik bleef maar zeuren over de prijs . Ze gaf geen antwoord.
Ik dacht , dit gaat niet goed , dus vertelde ik ,dat we een hotelkamer konden krijgen voor 40 euro.
Eindelijk pakte ze haar rekenmachientje en ze schreef het bedrag op een klein kaartje..
Bob bedacht zich geen seconde ,want ze zat tien euro onder de prijs per nacht. Dus gelijk afrekenen.
Wij blij naar huis ,gauw Wilma bellen. En nu verheugen we ons op dat bezoek en zijn we al aan het uitzoeken wat we kunnen gaan doen met ze'n vieren.
Lekker tostada eten met knoflook en amandelen , naar een giga rommelmarkt , lekkere wandeling door de bergen en ook een dagje luieren.Dan zijn de vier dagen al om.
De temperatuur hier is goed ,de zon laat zich vaak zien , dus alle voorwaarden voor een gezellig tripje voor de Bikkies!

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.