Sunday, October 24, 2010

Het feest is begonnen!



Een inpressie van het sfeertje hier. Relaxed en zin hebben in lol maken.
Lekker op de bank luieren met Suzie en Gerben en Narhalie. Op het kleine bankje zitten Nathalie en de nieuwe vriendin Kim






Ze zijn er weer hoor , de dametjes. Twee liggen er nu al lekker in bed en de andere twee hebben plechtig beloofd , dat het om twaalf uur stilte is in huis.
Ik wil ook ,dat ze een beetje op tijd naar bed gaan ,want dan kunmnen we de volgende dag nog wat doen.

Aangezien ik een lelijke ontsteking in mijn rechter hand heb ,heb ik de dames om wat hulp gevraagd.dat is geen probleem.de ene dag helpen Nathalie en Suzy en de dag erop doen Ilse en Kim het.

Vandaag hebben de twee kleintjes alle groenten gesneden ,de tafel gedekt en alles weer naar de keuken gebracht.
Morgen gaan Ilse en Kim koken en ik mag niet helpen.Wij zijn wel heel nieuwschierig.
Morgen gaan we ook met alle vrouwen nagels lakken.tenen en handen.We hebben de dolste kleuren.Het kruidvat had een aanbieding ,drie halen ,twee betalen.Dus heb ik zes kleurtjes meegenomen en de meiden vinden ze prachtig!
Ook nog wat zilveren kleinoden om er op te plakken.

We vinden de nieuwe vriendin van Ilse heel aardig ,netjes opgevoed ,bescheiden en bereid om ook mee te helpen.dat past ons wel.

Overmorgen gaan we met ze'n allen een rokje maken.Ik heb het patroon in huis en van Daniele heb ik leuke hippe stof gekregen.dan krijgen de dames hun eerste naailes.
Vanavond ging het gesprek aan tafel over kussen of zoenen.
Allereerst , wat is het verschil en ten tweede ,wie heeft het al eens ervaren?
Bij gelegenheid moeten jullie het ze zelf maar vragen ,wij vonden de antwoorden kostelijk!
De stemming is goed en nu nog afwachten of ze dondertdag alweer naar huis moeten. Dat zou jammer zijn ,want op donderdag staat er een etentje op het programma samen met Camilla en oom Chris! en dat in de Rode Kater tussen Annen en Zuidlaren.!!
We zien wel.

I

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.