Friday, November 20, 2009

Eerst moeten de puntjes er af
Met een echt mes!!!!
Opa doet gek en Milla moet zo lachen!




de boontjes worden goed gewassen

2 comments:

Anonymous said...

Leuke fotos van Camilla,een totaal geconcentreerde assistente !
Normaal kun je de fotos vergroten als je er op klikt , bij deze fotos lukte het niet bij elke foto. De lego-/duplofoto wél, gekheid maken met opa Bobbie ook, de anderen met de boontjes en het gieten wilden niet groter worden.
Ligt dat aan mijn pc ?
Hier heeft het vannacht gespookt, hevige rukwinden, die schoolkinderen haast van de fiets afplukten.
Albert kwam zaterdag en moet morgen weer weg, we hebben het gezellig samen. Ondanks de storm zijn we vandaag een best eind gelopen .Net hebben we samen een Hokaidokürbisoep gefabriceerd, die echt lekker geworden is.De aparte smaak ontstond behalve het toevoegen van de gewone ingredienten zoals ,aangebrade ui, paprika , stuk wortel ,tomaat, appel, gekookte aardappels groenteblokjes, peper , zout, gemalen paprika en een snuf suiker door toevoegen van ginger, curry en gemalen komijn. Dan de hokaido erboven op , opvullen met bouillon en een dik half uur zachtjes laten koken. Met de pureerstaaf in de hete pan het spul egaliseren. Bij het opdienen één eetlepel room van 18% per bord.Albert is niet veel gewend, hij ligt nu even plat op de bank...
Vanavond even skype proberen ?

Anonymous said...

Zie net dat ik de naam er niet onder gezet heb. Maar niet moeilijk te raden, denk ik.
Liefs en groeten
Reen

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.