Sunday, May 08, 2011

Danielle




Deze plant kreeg ik van Danielle



Zo een plant heb ik nog nooit gezien ! Mooie kleur en de wortels groeien aan de buitenkant . En die ruikt zó lekker!

5 comments:

Anonymous said...

Het is een hele gewone ordinaire roze octopus plant, eigenlijk kent bijna iedereen hem wel........ behalve mensen die in het hoge noorden wonen uitgezonderd. Maar ach, die zullen wel andere talenten hebben.

Boedha

Anonymous said...

Voor de boerinnen op platteland is het een heel bijzondere plantje en diegene die hem gekregen heeft vond hem ook bijzonder. Voor Boedha die heel wijs is, is het moeilijk te begrijpen dat simpele, ordinaire dingen voor simpele mensen bijzonder zijn.

Naam: Geranium
Latijnse naam: Geranium madeiriensis

Hoogte plant: 65 cm
Hoogte pot: 25 cm
Hoogte totaal: 90 cm
Diameter pot: 28 cm

Opmerking: nieuw, nog tot 8 mei leverbaar
niet winterhard, op een koele en lichte plaats overwinteren.

Standplaats: zon / half schaduw


Het leven na de CITO aanhangers

Suzy en Daniela

Anonymous said...

Boedha is heel blij dat jullie in ieder geval de naam kunnen schrijven van deze ordinaire plant. Voor het hoge noorden is dat al op zich al heel bijzonder. Doen jullie misschien ontwikkelingswerk daar?

Boedha

Anonymous said...

Die Boedha is weer aardig bezig, Ik moet zeggen dat het toch wel een bijzondere plant lijkt, ik heb hem nl nog nooit gezien. wel vreemd want wij hier in het westen lopen op zulke zaken, in de regel voorop. Maar ( en dat is het belangrijkste ) wel lief dat je die zomaar krijgt.

groet Svore

Anonymous said...

Boedha is zich ervan bewust dat het westen van ons land vooroploopt met wortels te showen en muggen pffft.....

Boedha

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.