Monday, April 23, 2012

De uitslag

De specialist heeft terug gebeld. Op de scan konden ze zien dat de prostaat toch weer gegroeid was en dat de lymphevaten in de onderbuik wat verdikt waren. Hij heeft ons beloofd contakt op te nemen met dr Schaafsma(Bob zij n specialist),want deze dokter voelde er niets voor om nu al met een hormonenkuur te starten.Dat doet hij pas als Bob klachten krijgt. Dus gaan we gewoon op dezelfde toer door,gezond eten redelijk veel bewegen en genieten van ons leven. Vanmiddag was Bob zijn accu leeg van zijn fiets.We hebben van fietsen geruild en hij is doorgefietst naar huis en ik op mijn dooie akkertje er achteraan.Dan zijn die fietsen wel zwaar hoor. Bob is opgewekt en lakoniek.Hij zegt ,dat hij en mooi leven heeft gehad en hoopt dat het laatste stukkie niet al te pijnlijk wordt.daar duimen we met ze,n allen voor he?

2 comments:

Anonymous said...

Mee duimen doe ik zeker, we willen ook graag allemaal onze levensjaren boven de 70 en in Bobs geval boven de 80 zo veel mogelijk zonder pijn en beperkingen beleven.
Wat fijn , dat jullie nu die fietsen hebben, ik ben zeer geinteresseerd in jullie ervaringen ermee.
Hoelang duurt het zo'n fiets weer op te laden ?
Jullie hebben gelijk, dat jullie er op uit gaan en er wat van maken.
Vanmorgen was ik weer een vliegplaatsronde met mijn boven buurvrouw onderweg. Ze is nu 85 en heeft Parkinson, heeft vooral last van duizeligheid en bibberen, haar linker schouder hangt flink scheef. Ze loopt met een stok. Vorig jaar zei ze me , dat ze deze ronde niet meer kon lopen en er mee op moest houden, nu loopt ze weer mee. Ze zegt nu ook , dat het lopen haar helpt , dat ze zich erna echt beter voelt. We lopen ongeveer een uur.
Bob, ik hoop , dat je weer bij gekomen bent van dat nare onderzoek.
Wachttijden kennen we hier ook. Gerd hebben ze ooit eens in een tunnel onder het ziekenhuis meer als een uur in een rolstoel vergeten, hij was niet bij machte te lopen en moest wachten tot er iemand voorbij kwam. De tunnel is voor het etenstransport, de wasserij en af en toe voor patietenonderzoek in een ander gebouw.
Als het geen etenstijd is heb je schlechte kansen, dat er iemand voorbij komt en mobiltelefoon had hij toen nog niet.
Daaraan moest ik denken, Con , toen je vertelde , hoe lang Bob daar moest liggen.
Hij is nu lekker thuis en het mooie weer komt eraan.
Liefs en groeten
Reen

Andrew said...

Oops,stekker vergeten voor de fiets ? Daar leer je van , wat een mop (...)Sparta heeft geen reserve battery pack voorzover ik kon zien maar verkoopt wel extra batterijen ( die zijn misschien stapelbaar met een "batterysource" knop ?)
Lekker blijven fietsen allemaal! liefs A.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.