Saturday, November 27, 2010

winter 2010



Ja hoor , vandaag de eerste sneeuw.De hele wereld wit van de rijp. De meeste sneeuw was al gauw weer verdwenen.Mijn vuilnisbak kreeg een mooi hoedje op.
We kijken allebei uit naar dinsdag , want hopenlijk weten we dan wat er gaat gebeuren.Kerstmis thuis?.Als dat zo is komen Reen en Albert logeren en hier kerst en oud en nieuw vieren.

1 comment:

Anonymous said...

Net heb ik je blog gelezen.Ja,als jullie niet weg zouden kunnen , komen we graag. Laat er nou net potverdorie een nieuwe wet komen, die per 1 december ingaat. De kas is leeg. Wie na 1 december bij ijs of sneeuw of sneeuwregen zonder winterbanden rijdt, krijgt een boete van 80 €. Nu gaat natuurlijk iedereen achter winterbanden aan. Niet de regering beslist wat winterbanden zijn maar de bandenindustrie...Ben benieuwd of de ADAC zich inschakelt, er moet een norm komen.Of ook buitenlanders , die de duitse autobaan gebruiken , onder deze wet vallen geen idee.Als jullie toch nog rijden, dan maar even informeren bij de ANWB.

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.