Saturday, January 18, 2014


Af en toe gaan we naar het strand en Bob gaat lekker onderuit en slaapt in zijn luie stoel

2 comments:

Anonymous said...

Leuke foto's !
Een brutale vraag, zouden jullie Marinke een kaartje willen/kunnen sturen ?
Ze heeft zich namelijk in d'r koppie gezet dat ze een kaartje van jullie krijgt en elke dag zit ze met smart op de post te wachten. Als ik of zij de post dan gepakt heeft, zegt ze:"Is dat alles, geen kaartje van opa en oma ?" Waarom ze het in d,r hoofd gehaald heeft, weet ik niet maar ze is er enorm mee bezig.
Verder gaat alles hier z'n gangetje. Gelukkig maar.

Liefs uit Westerlee

Connie said...

Lieve marinke,alle winkels hebben kaarten ,maar niet voor kinderen.Ik denk er ook vaak aan.Ik zal oma Renie eens vragen als ze naar de stad gaat,ik weet zeker ,dat daar mooie kaarten te koop zijn.Vroeger was hier op de markt een kaarten mevrouw,maar die is er niet meer.Hier zijn alleen maar grote mensen kaarten.Maar we blijven zoeken. Ik neem hele mooie stenen voor je mee,daar kan je leuke dingen op schilderen.Ik heb er een gemaakt met een vlindertje,helemaal niet moeilijk. Ik heb al heel veel mooie platte steentjes.Een schoenendoos vol!Ben je weer helemaal beter?Ik ga je morgen nog een keertje bellen ,na zes uur.vandaag waait het heel erg en dan wil internet niet zo goed.Heel veel liefs van opa Bob en oma Connie

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.