Saturday, February 04, 2012

vandaag.


Heel mooie zomerse dag ,alleen veel wind.
Heb vandaag 7 maal het bad heen en weer gesnorkeld en morgen wil ik de kilometer halen.
het water is heerlijk.
Met ons gaat alles goed.We volgen de weersberichten en hebben medelijden met jullie in de kou.
Warme groetjes van Bob en mij.

6 comments:

Anonymous said...

twee dagen achter elkaar vandaag?

Anonymous said...

Lieve Con & Bob,

Geniet nog maar wat van de warmte voor jullie weer naar Hollandia gaan. Koud...daar, maar ....hier nu ook.Gisteren kwam jullie kaart aan, hartstikke bedankt en wat is het daar mooi!
Des heeft besloten dat er verf op de muren en het plafond moet, dus is het hier een zooitje. We gaan de boel lekker opfrissen.
Dikke kus en hug uit Agel , XX Connie & Des

Anonymous said...

Rayon hoofden komen bijeen. Wie weet gaat Boeddha de 11 steden tocht nog schaatsen :):). Het blijft de komende week vriezen, dus als ik jullie was bleef ik lekker daar!!

Groetjes!
Els

Anonymous said...

Boedha is echt niet te beroerd om de elf steden tocht te rijden ......met een paar hotel overnachtingen op kosten van een sponsor..dus wat let je Els?

Boedha

Anonymous said...

Jaaaaa, ik wil wel een elfstedentocht. En meteen maar even voor de duidelijkheid, niet om zelf te schaatsen maar om d hele dag ernaar te kijken ! ;-)

Pinda

Anonymous said...

Boeddha mag in winsum komen slapen. Dichterbij woon ik niet. Lin dat is het precies, maar ik wil ook weer naar Dokkum!

Els

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.