Wednesday, March 09, 2011

Adonis de 8ste !!




Ik krijg nog een betere foto,met bloemenschoenen ,maar daar moet ik gewoon even op wachten.Ik heb gemerkt ,dat ik em ook niet kan vergroten

11 comments:

Anonymous said...

Hoezo, de achtste.

het is toch zeker wel Adonis de eerste!!

wat zou er toch met Boedha zijn? zou hij/zij afgebluft zijn ????

groet Svore

Anonymous said...

ik zou me als Boedha ook stil houden, een vergelijking met Adonis, geeft niet de hoeveelste,is toch moeilijk voor een Boedha.....
Reen

Anonymous said...

Liebe Connie und lieber Bob !

Habe heute versucht,Euch anzurufen.
Leider funktioniert die Telephonnummer nicht
Liebe Grusse
von Hilde

Anonymous said...

Uit ons onderzoek hebben wij volgende geconstateerd:
Aan het begin van de lente verliet Adonis de onderwereld en zo snel hij kon ging hij naar zijn geliefde Aphrodite. Overal waar hij zijn voetstappen zette, ontloken de bloemen en begonnen de vogels te fluiten om te laten zien hoe blij ze waren met zijn komst.

Het leven na de CITO aanhangers

Suzy en Daniela

Anonymous said...

Hoi hoi,

lekker ding hoor, die Adonis.

We wensen jullie veel plezier met die foute lui uit Svore. Ik hoop voor jullie dat Wil zich wel even geschoren heeft........ ;-)

Liefs,

Pinda

Anonymous said...

Allereerst wil ik mijn excuses aabieden wegens het afwezig zijn de laatste week maar ik had en heb nog steeds pc troubles.
Wel wil ik melden dat Pa er aller charmant uitziet in zijn nieuwe outfit. Maar het gaat me toch wat tver om hem adonis te noemen. Laten we maar beginnen met Ddonis of Edonis.

Boedha

Anonymous said...

Ook heb ik helaas moeten merken dat Reen me niet echt serieus neet Al mijn wijze uitspraken worden hier te grabbel gegooid.
Svoree (op zijn frans is veel sjiekerder) en pinda nemen me tenminste wel seriieus.

Anonymous said...

Uit de vergelijking van Suzy en daniela begrijp ik dat pa's voetstappe snel begroeid zullen met bloemen............nou echt niet kan ik je verzekeren.
Als Boedha's voetstappen dit niet hebben dan .......

Boedha

Anonymous said...

Ha die Boedha. Gezellig dat je er weer bent.

Pinda

Anonymous said...

Zijn Robert en Wil er al ? En hebben ze al vissticks gehad :-)

Veel plezier samen.

Liefs,

Linda

Anonymous said...

We zijn er hoor!!!
Maar we hebben nog steeds geen vissticks gehad, wel hebben we nasi gehad van over de datum, maar ja we hebben een sterk gestel ( zullen we maar zeggen )
Ik ben ook blij dat boedha er weer is, maar ik heb wel een aandachtspuntje voor hem, en dat zijn zijn schrijffoutjes
En wij zijn lekker hier en jullie lekker daar.!!!!
en voor Linda, Wilma is Willem geworden ( dat heeft ook met haar te maken )

svore ( tijdelijk van uit Palomares )

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.