Tuesday, February 22, 2011

het is even afzien

Het internet werkt niet naar behoren . Alles gaat heel langzaam.Ik wilde nog wat foto,s plaatsen . Morgen nog maar een keer proberen.
We genieten van het mooie weer en voelen ons echt verwend!

Vandaag hadden Rieny en ik het loei heet tijdens het wandelen. Zweet op de rug.

Morgen is Marinke jarig , we hopen dat ze goed verwend wordt . Ze wordt al vijf jaar en we houden een hele boele boele veel van haar .(Om in de trant van Marinke te spreken!)

3 comments:

Anonymous said...

Zoals beloofd, een comment.
We zijn al helemaal klaar voor het kinderfeestje van morgen en we hopen dat Marinke (en de andere kinderen) het leuk zullen vinden.

Groetjes,

LindaPinda

Anonymous said...

Gaan we nu al comments beloven pfffft. Waar gaan we toch naar toe in het digitale tijdperk. Vroegr toen alles nog mond op mond werd doorgegeven dat waren nog tijden. Maar ja als je dat nu nog durft te zeggen denkt een ieder het zijne er weervan. Boedha wordt er zo moe van.
Maar Marinke van harte gefeliciteerd met je schamele 5 jaar vergeleken bij mij.

Boedha

Anonymous said...

Arme Boedha, dat je er zo moe van wordt. Ben je alweer een beetje opgeknapt ? :-)

Groetjes,

Pinda

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.