Tuesday, December 02, 2008

2 december

Vandaag weer zo een stralende dag,wel veel wind,maar heerlijk om te wandelen.Heb eerst een fikse ronde met Rieny gelopen en toen nog een keer mijn eigen hondje( die heet Bob!!) uitgelaten.Even langs het strand gewandeld een nog een paar foto's gemaakt, onder anderen van de sla aanplant en de tomaten.Volgens mij moeten jullie nog even wachten op de ijsberg sla en de meeste tomaten zijn nog groen,maar oh boy,wat een joekels!
kijk zelf maar:

1 comment:

Anonymous said...

Net is Peter er weer vandoor naar zijn eigen huis, ik mis hem nu al het was echt gezellig.Het gaat me beter.
Gisteren ben ik voor het eerst weer op pad gegaan naar de bios, de film Mamma Mia met Meryl Streep, die begon om half 4. De tijd paste mij best , dus kocht ik welgemoed een kaartje, laat ik nou verdomme de enige zijn... en de vent die de film aan moest zetten liet met een donderende klap iets vallen, trok vervolgens met een nijdige ruk een gordijn dicht.. Ik heb echt even geweifeld of ik blijf zitten, ben toch gebleven en op de beste plaats gaan zitten.De film was clownesk maar met veel muziek van ABBA.
Peter en ik hebben afgesproken, dat we waarschijnlijk in het weekend samen naar de Schauburg gaan, daar draait Novemberkind en dat schijnt een interessante film te zijn.Dan zit ik er tenminste niet in mijn eentje.
Net heb ik nog even je fotos bekeken.
Groeten en liefs
Reen

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.