Tuesday, March 18, 2008

Muilezel of pezel??



Dit diertje staat wel de hele dag zonder water en is zo ontzettend vies,daar hebben we wel medelijden mee.
Spanjaarden hebben niet zo veel met dieren

1 comment:

Unknown said...

Hoi Con,

Ik heb even voor je gegoogeld en volgens het woordenboek is een pezel een graanzolder.

En onderstaande heb ik gekopieerd van Wikipedia

Een muildier is een kruising tussen een paardenmerrie en een ezelshengst. Een muilezel is het jong van een ezelin en een paardenhengst. Beide combinaties geven een iets ander dier en beide combinaties zijn bijna altijd onvruchtbaar.

Muildieren en muilezels zijn geschikt als lastdier omdat ze de goede eigenschappen van paarden en ezels combineren. Ze zijn echter spreekwoordelijk koppig.

Grappig he ?!
Hoe gaat het verder, zo te zien en lezen, vast wel oke.
Hier is alles prima.
Niks nieuws eigenlijk.

Liefs,

Linda

Followers

Blog Archive

About Me

My photo
Annen, Drenthe, Netherlands
Was altijd een harde werker, heb veel tijd in mijn patienten geinvesteerd, cursussen gevolgd. Veel plezier gehad in mijn werk. In mijn vrije tijd veel aan sport gedaan. Diepzeeduiken, surfen, fitnissen, fietsen en wandelen. Genoten van mijn twee kinderen. Af en toe een biosje pikken, matig televisie kijken, lees graag de krant en heb altijd wel een boek waar ik in bezig ben.. Maak mijn huis schoon omdat het moet, kan niet tegen rotzooi of een vies huis. Hou van dieren, kijk dus graag naar Animal planet. Wil eigenlijk graag een kat maar zolang we grote reizen maken kan dat niet. Ik hou ook veel van bloemen en een mooie tuin. Mijn achterplaatsje lijkt er dus niet op maar we leven hier met z'n tweetjes en Bob wil tegels. Ben een tevreden mens. Hoop dat ik nog een poosje mee mag draaien.